Snel zoeken

Team

 Wessel van Vuuren (Culemborg)

Wessel van Vuuren (Culemborg)

Makelaar

Wessel van Vuuren is midden in de Betuwe geboren en heeft zijn studietijd in Utrecht doorgebracht. Doordat hij ruim 40 jaar in Culemborg gewoond heeft kent hij het gebied en de markt tussen Culemborg en Utrecht op zijn duimpje. Na het afronden van de HBO studie vastgoed en makelaardij en de Beroepsopleiding Makelaars heeft hij met alle facetten van het vastgoed, op zowel het gebied van de woningmakelaardij als de zakelijke markt, ervaring in de praktijk opgedaan. Vanaf 2011 mag Wessel zich met trots Register Makelaar Taxateur noemen.

Na de start van zijn loopbaan bij een regionale makelaar en na jaren voor een landelijk taxatiebureau gewerkt te hebben blijft de woningmakelaardij in Culemborg en omgeving zijn grootste passie.

Na vanaf 2014 het aanspreekpunt te zijn geweest voor makelaars kantoren in Culemborg en Vianen ligt zijn focus vanaf 2021 met Vrij makelaardij volledig op de Culemborgse woningmarkt. Hij helpt graag bij de aan- en verkoop van jouw droomhuis. Ook behoort het opstellen van (NWWI) taxatierapporten en de verhuur van jouw huis tot de mogelijkheden. Uiteraard kan je altijd binnen stappen voor een vrijblijvend advies of een bak koffie!

0345-779720
Elisabeth Immink (Utrecht)

Elisabeth Immink (Utrecht)

Makelaar

Aangenaam! Het is voor velen geen verrassing dat ik werkzaam ben in de onroerend goed branche. Ik kom uit een Utrechtse ondernemersfamilie. Architectuur, interieur en liefde voor onroerend goed zit in mijn genen. Afgelopen jaren heb ik mijzelf ontwikkeld in de makelaardij. Inmiddels ben ik gecertificeerd vastgoedkundige. Met heldere communicatie, duidelijke afspraken en een uitgebreid netwerk bied ik cliënten ondersteuning in spannende tijden: het (ver)huren of (ver)kopen van een woning.

06-30962481
Lenka Radev

Lenka Radev

Styling

Is je huis bijna helemaal verkoop klaar maar mist het nog de finishing touch en wil je geholpen worden met de aankleding door middel van bijvoorbeeld mooie en sfeervolle accessoires? Lenka kan helpen accessoires uit te zoeken die de verkoop van jouw huis bevordert.

06-81498842
Vrij Makelaardij